O Tritonex-u

O Tritonex-u

O nama

Preduzeće Tritonex, deo Prvako grupe, je privatno preduzeće koje se  bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala nastalo 2017. godine, sa tradicijom porodične proizvodnje koja datira još od 1990. godine.

Proizvodno-skladišni prostor se nalazi na jednoj lokaciji u Kragujevcu. Proizvodni asortiman našeg preduzeća predstavljaju građevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za zaštitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za zaštitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za zaštitu metala, razređivači, sprejevi, materijala za hidro, termo i zvučnu izolaciju, sredstva za reparaciju i čišćenje, boje i razređivači za puteve...

U prethodnim godinama smo uspeli da razvijemo imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju. Najbolji pokazatelj je da je deo proizvodnje organizovan za uslužnu proizvodnju robe  za poznatog kupca.

Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom „KOMŠIJA“. Pored maloprodajne i veleprodajna distributivna mreža omogućava nam da na tržištu, pored sopstvenih kao i  proizvoda ostalih  proizvođača iz Srbije, plasiramo kao uvoznici i zastupnici za Srbiju  proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao što su britanski „U-POL“, francuski „BOSTIK“, grčki „COSMOSLAC“, turski „PORTISAN“, kineski „HAIDACHEM“, indijski „GIRNAR INDUSTRIES“.

Želja i strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih, posvećenost kupcima, verovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda su naš motiv za kontinuirano napredovanje u sferi proizvodnje materijala za radove u građevinarstvu.