Iskusni majstori preporučuju Tritonex proizvode

Majstor Goran, Moler sa 25 godina iskustva

“Već godinama koristim Tritonex proizvode. Na njih sam navikao, vrlo su pouzdani, to su visokokvalitetni proizvodi za profesionalce.

Bez ikakvih poteškoća su primenjivi i jednostavni za upotrebu. Znam da se po potrebi mogu osloniti na pomoć i podršku tehničkog tima Tritonexa”.

Majstor Goran

Moler sa 25 godina iskustva

Majstor Goran, Moler sa 25 godina iskustva

AKUSTIK TERM - testiranje zvučne izolacije

Parfix – Visokokvalitetni lepkovi za parket

Šta nas izdvaja od konkurencije

Izdržljivost materijala

Naš zadatak je mnogo više od spajanja materijala. Tritonex nudi širok spektar proizvoda namenjenih građevinskoj industriji. Koristimo inovativne tehnologije i trudimo se da pružimo sigurna rešenja koja zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Naši proizvodi su sigurni, efikasni, fleksibilni i izdržljivi.


Iskustvo

Naše iskustvo i znanje u građevini dozvoljavaju nam da aktivno i brzo reagujemo na potrebe tržišta. Trudimo se da u najkraćem roku pronađemo novo rešenje i proizvod koji bi zadovoljio potrebe izvođača, arhitekti, preduzimača.Naša tehnička podrška uvek stoji na rapolaganju.


Poverenje naših kupaca

Razumevanje potreba i želja naših kupaca nas je navelo da definišemo proizvodni program Tritonexa. Ispunjavamo potrebe kupaca, jer imamo sveobuhvatnu ponudu proizvoda za građevinsku industriju. Posvećeni smo upotrebi najkvalitetnijih sirovina, kvalitetan proizvod je uvek bio sinonim za našu proizvodnju. Poštujemo tradiciju dobrog, stabilnog proizvođača i dobavljača.